Fresh Fondator
| | Scris de către Fresh ( Fondator ) în [Ghid #5]Cum sa vindeti o masina la data de Lun Dec 12, 2011 12:17 am Dupa ce-ati invatat destul de bine RP o sa vedeti un nou tutorial despre cum sa va vindeti propria masina(stil RP).
Poveste: X vroia sa-si vanda masina asa ca da un anunt in ziar. Sa vedem dupa cine-l suna.
X: /ad Vand masina: infernus, an fabricatie: 2011, pretul: 28.540$! Contactati-ma la: 1111 Y: /me deschide ziarul si cauta la rubrica "Vanzari masini" Y: /me gaseste un anunt si apeleaza la numarul lasat in anunt. Y: /call 1111 X: /do *TRRR,TRRR* X: Imi suna telefonul, sa vedem cine este. X: /me scoate telefonul din buzunar si apasa pe "raspunde" X: Alo, da, cine este? Y: Buna ziua, domnule. Ma numesc Y. X: Buna ziua. Eu ma numesc X. Y: Incantat de cunostinta. X: Si eu la fel. Y: V-am sunat pentru a va cere cateva informatii despre masina, mai apoi s-o cumpar. X: Da, spuneti. Y: Cat consuma? X: Are consumul foarte mic, 10l pe km. Y: Oh, ce putin! Si cat prinde cel mai mult? X: Ajunge si la 280km/h. Y: Este ceva foarte frumos! O s-o cumpar. X: Ne vedem in fata primariei. X: /me inchide telefonul si-l baga in buzunar.
...Dupa 5 minute cand se intalnesc...
X: Presupun ca sunteti domnul Y. Y: Da, eu sunt. X: Uitati, aceasta este masina. Tocmai am fost cu ea la vopsit. Y: Se vede, este de un alb imaculat! X: Uitati, aici sa transferati banii X: /me da o foaie mica pe care scrie un cont bancar. Y: /me ia foaia aceea X: Poftiti si cheile X: /me ii da cheile masinii lui Y. |
|