Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
In mentenanta, la forum va aparea versiunea Board RP-LF 1.2 BETA Deocamndata ramane 1.1. La server au aparut bugguri.

[Ghid #4]Cum sa cunoastem o persoana

Fresh
Fresh
Fondator

Scris de către Fresh ( Fondator ) în [Ghid #4]Cum sa cunoastem o persoana la data de Dum Dec 11, 2011 4:10 am

Daca ne-am familiarizat cu comenzile si termenii de RP, este timpul sa-i dam drumul la lucruri din ce in ce mai complexe. In acest tutorial o sa va arat cum persoana X afla numele persoanei Y intr-o metoda IC.

Poveste: X se impiedica pe strada de Y, Y ii intinde mana si ei fac cunostinta dupa ce X i-a multumit lui Y.

X: Domnule, va multumesc foarte mult si-mi pare rau ca n-am fost atent si m-am impiedicat de dumneavoastra.
Y: Hei, nu are nimic. Vad ca sunteti un om respectuos, mi-ar placea sa facem cunostinta.
X: Si mie la fel.
Y: Eu ma numesc Cesar Santos, dumneavoastra?
X: Eu ma numesc Suez Larsen.
Y: Incantat.
X: Si eu la fel.
X: /me intinde mana spre Cesar Santos si incearca sa dea salut
X: /do O sa-mi accepte oare strangerea de mana?
Y: /do S - accept strangerea de mana
X: Suez, eu o sa plec acum.
Y: Okay.

Si asa X i-a aflat numele lui Y intr-un mod IC.

Subiecte similare

-
» [Ghid #5]Cum sa vindeti o masina
» [Ghid #6]Cum sa dati un ad corect?
» [Ghid #1]Termenii de RolePlay
» [Ghid #2]RP intr-un mod mai avansat
» [Ghid #3]Cum sa folositi /me si /do corect
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Diverse :: Ghiduri despre RP-

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente