Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
In mentenanta, la forum va aparea versiunea Board RP-LF 1.2 BETA Deocamndata ramane 1.1. La server au aparut bugguri.

[Ghid #2]RP intr-un mod mai avansat

Fresh
Fresh
Fondator

Scris de către Fresh ( Fondator ) în [Ghid #2]RP intr-un mod mai avansat la data de Dum Dec 11, 2011 1:50 am

RP-ul intr-un mod mai avansat este RP-ul fara metoda clasica /do S sau F.

Eu prefer sa nu-l folosesc pentru ca este foarte greu de inteles de catre incepatori, dar, odata inteles, este foarte usor!

Exemplu: /me se pune in fata persoanei B, isi scoate pistolul, i-l pune la cap si apasa pe tragaci.
PowerGaming? Nu prea cred. Lasati-ma sa va explic cum sta treaba: eu am facut mai multe actiuni(m-am pus in fata persoanei, am scos pistolul, i l-am pus la cap si am tras pe tragaci). Acestei actiuni permit persoanei, daca este rapida, sa dea :
/me se apleaca si se fereste de glontul pistolului.
Si asa i-am permis sa se fereasca daca este rapid.

Deci, hard-rp-u cu /me fara /do S/F este cand faceti mai multe actiuni intr-un me, toate RP, si permiteti la fractiune de secunda celuilalt sa dea /me sa se fereasca.

Subiecte similare

-
» [Ghid #1]Termenii de RolePlay
» [Ghid #3]Cum sa folositi /me si /do corect
» [Ghid #4]Cum sa cunoastem o persoana
» [Ghid #5]Cum sa vindeti o masina
» [Ghid #6]Cum sa dati un ad corect?
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Diverse :: Ghiduri despre RP-

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente