Scris de către Fresh ( Fondator ) în Re: Schimbare radicala la data de Dum Dec 25, 2011 3:27 pm
Versiunea 2.2a nu va aparea pentru o mare perioada de timp, realizandu-se o schimbare foarte mare a versiunii 2.1a.
Fiindca fosta tema, in primul rand, era luata de pe net si modificata foarte putin(deci nu era originala), si-n al doilea rand avea un bug, m-am decis s-o schimb.
De aceasta data, de cand am postat aparitia versiunii 2.1a pe forumul nostru m-am apucat de coding(mai intai am facut totul in photoshop sub forma unui template, dupa care l-am codat)
Tema este originala si copyrightul dovedeste asta, orice parte din ea daca va fi vreodata furata/modificata si apoi postata pe internet va duce la stergerea subiectului respectiv + stergerea forumului autorului acestui lucru.
Facilitatile noi teme:-Nu sunt buguri si nu vor aparea, tema fiind codata de mine de la tema de baza a versiunii stiu ce-am vrut de la inceput si oricand pot modifica cu anumite coduri.
-N-are niciun lag pe niciun browser(inafara de internet explorer unde incarcarea este putin mai grea - fiind numarat printre cele mai neutilizate browsere din cauza miscarii lente)
-O previzualizare foarte excelenta in marea parte a browserelor(am verificat pe Google Chrome si Mozilla, dar codurile sunt acceptate si de Safari cu siguranta)
-O nota personalizata de profesionalism creat prin originalitatea temei, avand coduri care n-au fost folosite pana acum/s-a renuntat la ele pentru a copia altele din alta parte
-Botul de reclame a fost dezactivat momentan, lucrez la unul mai profesional(totusi, inca puteti beneficia de reclama contra-cost)
-Sistemul de puncte si sistemul de warning a fost adaugat, fiind 2 sisteme foarte profesionale, codate foarte bine si, bineinteles, fara niciun fel de bug(ca toate sistemele prezente)
-Sistemul anti-spam si anti-flood a primit un update radical, adaugandu-se mai multe facilitati pentru a evita orice reclama posibila(tot ce incepe cu
www. a fost cenzurat, semnaturi n-au voie decat cei ce sunt in staff, un post se poate face odata la 30 de secunde)
Credite:
-Designul, codingul si ideea realizate de Fresh
-Coduri realizate de Fresh
Toate drepturile au fost rezervate, nu se mai pot cumpara nici pentru o suma imensa de bani, n-as vinde munca mea de vreo 8 ore pentru bani(mi-am pierdut o mare parte din ziua de Craciun lucrand doar)