Fresh Fondator
| | Scris de către Fresh ( Fondator ) în Model de plangere + conditii la data de Lun Dec 19, 2011 9:29 am Ca sa depuneti o plangere trebuie sa:
*Faceti cerere dupa modelul dat mai jos *Faceti cererea pe un motiv bine intemeiat, nu injuraturi/amenintari IC.(sunt lasate mai jos motive probabile pentru plangeri) *Ca sa aveti mai mare sansa de-a fi pedepsit cel reclamat, va rugam sa aduceti dovezi(screenshots/video/poza chatlog) *Dovezile nu trebuie sa fie mai vechi de 2 luni si nu trebuie sa fie niciun edit(nici sa acoperiti vreo conversatie PRIVATA) *Trebuie sa va pastrati intotdeauna calmul si sa respectati normele bunului simt si ale forumului. *Trebuie completat fiecare camp din reclamatie.
Model - Cod:
-
Numele tau: Numele celui reclamat: Motivul reclamatiei: O descriere mai completa a situatiei: Martori: Dovezi: Alte precizari:
Motivele pot fi: - Cod:
-
Injuraturi/Amenintari/Furt OOC sau alte lucruri permise IC, dar nu si OOC. Folosire de hackuri Furt/DM/Orice alt lucru non-rp Abuz de bug/putere(in cazul in care este vrun admin/lider) ...
Lista poate continua, eu am dat doar exemple |
|