Fresh Fondator
| | Scris de către Fresh ( Fondator ) în Regulament reporturi la data de Dum Dec 11, 2011 1:05 am Odata cu deschiderea serverului apar si regulile pentru reporturile trimise.
Reporturi: Permise M-am blocat in casa, va rog sa-mi dati slap/respawn.Multumesc. (aici n-aveti dreptul de-a cere goto intr-un loc, decat slap/respawn) Nu pot sa ma misc, va rog sa-mi dati unfreeze.Multumesc. (aici n-aveti dreptul de-a cere respawn) Nu-mi gasesc masina, va rog sa-mi spuneti locul unde se afla.Multumesc (Atentie: aici n-aveti dreptul de-a cere masina, trebuie sa vi se spuna locul unde se afla, nu vi se va aduce masina) Playerul X a facut/face missclick/bunnyhop/revenge kill.Va rog sa stati spect pe el.Multumesc. (n-aveti dreptul de-a cere direct warn, trebuie sa veniti cu o dovada clara daca cereti direct WARN)
Si alte reporturi in care descrieti clar problema dumneavoastra ce necesita asistenta unui admin.
Reporturile permise sunt si cele in folosul serverului precum "doresc sa donez"/"doresc informatii despre o donatie"/"playerul X face reclama, va rog sa-l banati."
Reporturi: Interzise Un admin /goto la mine va rog.Multumesc (un admin nu va asista niciodata la o problema despre care nu stie nicio data) Sunt in SF/desert/alt loc departe de LS.Va rog respawn (puteti contacta un taximetrist sau sa intrati din nou) Am o intrebare (nu cunoastem intrebarea si nu va putem ajuta)
Pentru orice astfel de report in care nu descrieti problema, sanctiunile sunt urmatoarele:
-Prima abatere: ADMIN-JAIL 50 minute A doua abatere: Warn + ADMIN JAIL 2 ore A treia abatere: 3 WARNS(in total 4 warns cu a doua abatere) + ADMIN JAIL 1 zi Edit by: Smoke_Lawyence |
|